Last ned Youtube filmer på iPaden

APPen iCab Mobile bruker vi først og fremst til å levere ting i Fronter. Men denne APPen har mange andre finesser, og en av dem kan brukes til å laste ned filmsnutter, f.eks fra YouTube. Det kan hende at du trenger å vise en Youtube snutt et sted hvor du ikke har tilgang til internett. Da er dette genialt.

Her følger en beskrivelse hvordan dette gjøres...

Søk opp ønsket film på youtube (youtube.com). I iOS6 er det ikke lenger en egen Youtube APP. Det er her viktig at du bruker APPen iCab Mobile.

Bilde 1
Start så filmen, slik at den spiller. Hold så fingeren på skjermen, slik at du får opp følgende valg (se bilde). Trykk på "Download File". Se bilde 1.

Filmen vil nå starte å lastes ned, og den havner i "mappen" Downloads i iCabmobile. Den finner du når trykker på den lille nedoverpila som befinner seg under søkefelten i nettleseren. Se bilde 2.

Du kan se om filmen er ferdig lastet ned, ved å trykke på den lille nedoverpila under søkefeltet i iCab Mobile. Når filmen er ferdig lastet ned, ser du en grønn "hake" til høyre for filmnavnet.Bilde 2

Trykk lett på linja i Downloads, hvor ønsket film ligger. Da vil du få opp mange valg (se bilde 3). Trykk på "Save Video in Album". Filmen vil nå legge seg i kamerarullen på iPaden din. Oppdrag fullført. Nå kan du vise filmen offline, evt. redigere den sammen med andre filmer/bilder i iMovie.

PS! For ordens skyld må det sies at man må ta hensyn til eventuell Copyright på filmer man finner på nettet.

Kommentarer

  1. Hei!
    Oppskriften er grei men jeg får ikke opp menyvalget "Save Video in Album"- Noen idé om årsak?
    Vennlig hilsen
    Jan-Petter Lea

    SvarSlett
  2. Nedlastfunksjonen forsvant med siste oppdatering av Icab mobile

    SvarSlett

Legg inn en kommentar