Gjennestad går for Showbie PRO som innleveringsløsning

Etter å ha testet Showbie en stund, blir vi bare mer og mer begeistret. Systemet fungerer veldig bra, og er lett å lære - både for elever og lærere.
Vi har ikke lenger tålmodighet til å vente på at de tradisjonelle LMSene får til en god løsning for levering fra iPad/mobile enheter.
I disse dager introduserer utviklerne bak Showbie en PRO versjon, som har litt flere funksjoner enn gratis versjonen. I tillegg skal den ha et bedre administrasjonssystem, med bl. gruppeimport av brukere. Dette er musikk i ørene på en IT-ansvarlig. Vi bestemte derfor i dag å gå for denne løsningen, selv om det koster noen kroner ($37,5 pr. lærer pr. år). Dette er ikke en stor kostnad, i forhold til hva det løser for oss. Vi gleder oss til å ta dette ibruk - for alle!

Nedenfor er det en oversikt over forskjellen mellom gratisversjonen og PRO versjonen. Endel av motivasjonene vår for å gå for PRO, er å støtte utviklerne, slik at denne tjenesten/APPen fortsetter å utvikle seg i den retning den allerede gjør.

Kommentarer

  1. Hei.
    Hvordan tenker dere å løse utfordringene med at Showbie per nå ikke tilbyr databehandleravtale?

    SvarSlett
  2. Takk for innspill. For å være helt ærlig, så har vi ikke tenkt så mye på det. Men det er noe som må følges opp mot Showbie-folket. De har til nå vært veldig imøtekommende, og villig til tilpassinger for å møte kundenes behov.

    SvarSlett

Legg inn en kommentar