Lei av malene i Keynote?

Malene vi har tilgjengelig i presentasjonsprogrammet Keynote er fine, men etter et skoleår begynner elevene å ønske seg flere valgmuligheter. Det er det heldigvis andre som har tenkt på også, så det finnes flere APPer å laste ned fra AppStore som gir oss et langt større utvalg å velge mellom. Den beste jeg til nå har funnet, heter Still Themes for Keynote og gir deg 30 nye maler å velge mellom. Som det meste annet, koster den noen tiere, men kan være verdt investeringen.

Det finnes også en serie med mer profesjonelle maler, beregnet for business markedet. Disse kan også være verdt å ta en titt på. Finnes både til Keynote, Numbers og Pages, og koster kr. 35 pr. stk. Disse malene har et langt mer "office" uttrykk, og kan oppleves noe kjedelige - men mange har absolutt livets rett.

Felles for disse malene, er at de ikke legger seg i malarkivet innet i iWork APPen, men må lagres som egne dokumenter i APPene. Så her er det bare og opprette en "mappe" inne i f.eks. Keynote, og kalle den "Maler". Se figur nedenfor.

 

 

 

Kommentarer