Fronter i iPad format

Jeg var tidligere ute og fortalte om fronter sin app til iPhone. Nå er den også lansert i iPad format, men de har et godt stykke arbeid igjen før den inneholder det vi trenger. Fremdeles er det bare lesing av nyheter og meldinger. Ikke mye som kan utretter med den. Vi får vente i spenning på nye versjoner, og i mellomtiden må vi kanskje tenke litt annerledes enn vi har gjort.

Kommentarer

  1. Vi som er i Itslearning verdenen venter og i spenning på en app for iPad.. Kan gjøre det meste via nettleser men ikke laste opp filer. Da kan en ikke bruke oppgavefunksjonen fullt ut.

    SvarSlett
  2. Nei, læringsplattformene henger etter her. Mye er bygget på "gammel" teknologi. Apple har hatt mange møter med Fronter - hvor de har diskutert løsninger, men det virker som det sitter langt inne å tilpasse seg.
    Det kunne f.eks blitt et system som genererte epostadresser, og som la vedlegg direkte inn i ønsket innleveringsmappe. En annen løsning kunne vært å generere webdav adresser av innleveringsmappene, slik at elever lett kunne laste opp filer. Vet at Daryl Hawes har hatt møte med Fronter om en epost-leverings løsning, uten å få alt for bra respons.

    SvarSlett

Legg inn en kommentar